2015-04-25 10:43:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nehezen tűri kedvese távollétét!

Napi horoszkóp április 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Merkúrral halad együtt. A csillagok különösen szép napot ígérnek önnek, szerencsét és boldogságot sugároznak. Ma kibékülhet ellenfeleivel, és adakozóbbá is válik - bőkezűsége busásan megtérül majd. Váratlan szerelmi kalandban is része lehet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz az Ikrek jegyéből kedvezőtlenül kapcsolódik a Plútóhoz. Rossz a közérzete, fáj a torka, mégis mindent ma akar elvégezni. Pedig jobban tenné, ha pihenne, betegen nem lehet hatékonyan dolgozni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz áll az Ikrek jegyében. Egy jelentéktelen nézeteltéréstől eltekintve egészen jól indul a napja. Váratlan vendég érkezésére számíthat, valószínűleg egy nem túl kedves rokon jön látogatóba bejelentés nélkül. Kiváló ez a nap egy hosszabb kirándulásra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. A mai napot szánja a pihenésre, ne kapkodjon, mert az nem vezet jóra - ahogy a könnyelműség sem, ezzel különösen vigyázzon! Ha megbánt valakit, attól jobban fog szenvedni, mint maga az érintett.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Bika jegyében közelít a Marshoz. Foglalkozzon sokat a gyerekeivel, rokonlátogatásra is alkalmas a mai nap. A szeretteinek szüksége van Önre, szerezzen nekik örömet! Egy bőséges étkezés mellett kellemes hangulatban tudják megbeszélni a vitás ügyeket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr már megelőzte a Marsot a Bika jegyében. Lehetséges, hogy fejfájással ébred, de nem akar ezzel foglalkozni, pedig kellene. Mutassa meg magát az orvosának, és gyógyuljon meg gyorsan!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Tervezze meg a hétvége programját, szánjon minél több időt a családra. Ma nem kell megoldania senkinek a problémáját, jól érzi majd magát szerettei társaságában.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó helyzete miatt ez a hétvége a nagy elhatározások ideje lesz. Kerülje a zajos programokat, maradjon inkább otthon. Most végre számot vethet a lehetőségeivel, és megoldást találhat a problémákra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz szemben áll a Nappal. Nagy kedvvel tesz-vesz otthon, ideális nap ez a mai a nagytakarításra . Ha Ön szellemi munkát végez, akkor érdemes kicsit dolgoznia, mert kifejezetten hatékony lesz. A nátháját is, mintha elfújták volna, korai volt az aggodalom, szó sincs influenzáról.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sikerül egy vitát elkerülnie, ettől pedig jókedvű lesz. Ma semmi újba ne fogjon bele. Ne utazzon, ne költsön, még a fodrászt is kerülje el. Legyen ez a nap csak és kizárólag a családé!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars kedvezőtlen fényszögben áll az Ön jegyével. Úgy érezheti, hogy elege van mindenből,ingerült és feszült. Ám a gyerekek semmiről sem tehetnek, úgyhogy velük ne éreztesse rossz hangulatát. Inkább főzzenek együtt egy finom ebédet, és menjenek kirándulni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz kedvezőtlen helyzetben áll a Neptunnal. Annyira ragaszkodik a kedveséhez, hogy minden percet egy örökkévalóságnak érez, amit nem vele tölt. Távollétét még akkor is nehezen tűri, ha annak nyomós oka van. Nem lehet mindig és mindenhol kettesben lenniük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: